AK Parti Milletvekili Havva Sibel Söylemez den Mut ziyareti
AK Parti Havva Sibel Söylemez Milletvekili Mut ilçesine gelerek AK Parti Mut İlçe Başkanı Fatih Ünver’le birlikte bir takım ziyaretlerde bulundu.
Ziyaretlerinde özellikle Mut Devlet Hastanesine giderek Hastane yönetimi, yatan hastaları ve Hastaneye kazandırılan MR cihazının ilk çekiminin yapılmasını izledi.
Devamında Hane hasta ziyaretleri, şehit ailesi ziyaretleri ve Ziyaret edilen Vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
TÜRKLÜK GURUR VE BİLİNCİ YENİ NESLE KAZANDIRILMALIDIRMUT’U KİM YÖNETECEK; SİYASET Mİ, ORTAK AKIL MI?Mut ilçesi gibi üretimi çok olan bir ilçeye sahip çıkan yokSiyasetin Bağışıklık Sistemi: Parti İçi Eleştiri ve Etik Denetim25 Kilometrede Saklı BilgelikBir Ahde Vefa Timsali: '' Vekil Sibel Söylemez''Kredi kartı vergisi03 Ağustos 202601 Ağustos 202624 Temmuz 202631 Ocak 202610 Ekim 202505 Nisan 202512 Ekim 2024