Mut Son Dakika
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama
Otobüs terminalinde mahsur kalan yolculara çorba ve çay ikramı

Otobüs terminalinde mahsur kalan yolculara çorba ve çay ikramı

Tarih 24 Kasım 2024, 20:23 Editör HASAN ÇETİN

Otobüs terminalinde mahsur kalan yolculara çorba ve çay ikramı

Mersin Mut Belediyesi, İç Anadolu Bölgesi’ni Akdeniz Bölgesi’ne bağlayan Sertavul Geçidi yoğun kar, tipi ve sis nedeniyle ulaşıma kapanması sebebiyle, otobüs terminalinde mahsur kalan yolculara belediye ekipleri çorba ve çay ikramında bulundu.

Mut Belediyesi, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle otogarda bekleyen yolculara çorba ve çay ikram edildi ayrıca yaşlı, çocuklu ve ihtiyaçlı yolculara belediye konuk evine yerleştirdi.

Son günlerde etkisini artıran kar bereketi nedeniyle Mut Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde oluşan yoğunluk üzerine otogardaki yolculara ve yollarda beklemek zorunda kalan araçlara Mut Belediyesi çorba ve çay ikramında bulunuyor.

Belediye Başkanı Murat Orhan, “Sertavul geçidinin yoğun kar yağışı sebebiyle kapanmasından dolayı, ilçemiz otogarında mahsur kalan yolculara sıcak çorba ve çay ikramında bulunup yaşlı, çocuklu ve ihtiyaçlı vatandaşlarımızı Belediye konukevine yerleştirdik. Gece boyunca sahada olup kardan etkilenen vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için çalışacağız” dedi.

(HSÇ-

Bu haber 431 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel Haber

Anamur da işçi minibüsü kazası 3 ölü 11 yaralı

Anamur da işçi minibüsü kazası 3 ölü 11 yaralı Anamur da işçi minibüsü kazası 3 ölü 11 yaralı

Mut'ta motosiklet kazası 1 yaralı

Mut'ta motosiklet kazası 1 yaralı Mut'ta motosiklet kazası 1 yaralı

ANKET

MUT ÜRÜNLERİ YETERİNCE TANITILIYORMU




Tüm Anketler

BATIRIK TÜRKÜSÜNÜN HİKÂYESİ27 Şubat 2026


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi