Mut Son Dakika
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama
Uyuşturucu Operasyonu

Uyuşturucu Operasyonu

Tarih 01 Mayıs 2025, 20:30 Editör HASAN ÇETİN

Uyuşturucu Operasyonu

MERSİN’DE JANDARMADAN TORBACI OPERASYONU 112 GÖZALTI

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik eşzamanlı operasyon düzenlendi.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik eşzamanlı operasyon düzenlendi.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

ekipleri, il genelinde "torbacı" olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona imza attı.

Uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen şüpheliler, altı ay süren araştırma ve takibinardından tespit edildi. Suç delillerinin elde edilmesi üzerine operasyon için düğmeye basıldı.

Mersin, Tarsus, Silifke ve Anamur Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde; Akdeniz,
Anamur, Çamlıyayla, Erdemli, Mezitli, Silifke, Toroslar ve Yenişehir ilçelerinde toplam 107 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyona drone destekli (460) jandarma personelinin yanı sıra (4) Jandarma Komando Timi ve (4) narkotik köpeği de katıldı.

Gerçekleştirilen operasyonda (112) şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Adreslerde yapılan

Aramalarda, (3.200) gram metamfetamin, (2.789) gram sentetik kannabinoid (bonzai), (4.967) adet sentetik ecza hap, (2.304) gram esrar, (25) gram eroin, (37) gram kokain, (75) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve (8) adet hassas terazi ile çok sayıda dijital materyale el kondu.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 84’ü tutuklandı, 28 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

 

Bu haber 326 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel Haber

Mut'ta Trafik Haftası'nda Bir Kural Bir Ömür Etkinliği

Mut'ta Trafik Haftası'nda Bir Kural Bir Ömür Etkinliği Mut'ta Trafik Haftası'nda Bir Kural Bir Ömür Etkinliği

Kayısı ihracatı bu yıl 100 bin ton olması bekleniyor

Kayısı ihracatı bu yıl 100 bin ton olması bekleniyor Kayısı ihracatı bu yıl 100 bin ton olması bekleniyor

ANKET

SEÇİM OLSA HANGİ PARTİYE OY VERİRİDİNİZ







Tüm Anketler

Sahip çıkılmayan bir ilçeye sahibiz06 Mayıs 2025


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi