Mut Son Dakika
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama
Kaymakam Çelikkol'dan şehit ailelerine 29 Ekim ziyareti

Kaymakam Çelikkol'dan şehit ailelerine 29 Ekim ziyareti

Tarih 28 Ekim 2025, 22:50 Editör HASAN ÇETİN

Kaymakam Çelikkol'dan şehit ailelerine 29 Ekim ziyareti

Mersin Mut ilçe Kaymakamı Osman Çelikkol, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle ilçede ki şehit ailelerini ziyaret etti. 

Cumhuriyetin 102. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, Kaymakam Osman Çelikkol şehit ailelerini ziyaret ederek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı. 

Kaymakam Çelikkol, ziyaretler sırasında şehitlerimizin aziz hatırası bir kez daha yad edilirken, şehit ailelerine minnet ve şükran duygularını ifade etti. Devletimizin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu vurgulayarak, “Cumhuriyetimizin bugünlere gelmesinde en büyük pay, vatanı için canını feda eden kahraman şehitlerimize aittir. Onların emanetleri olan aileleri, bizler için en kıymetli emanetlerdir.” dedi. 

Şehit aileleri ise yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, gösterilen ilgi ve duyarlılık için teşekkür ettiler. 

(HSÇ-

 

Bu haber 65 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel Haber

29 Ekim Atatürk anıtına çelenk

29 Ekim Atatürk anıtına çelenk 29 Ekim Atatürk anıtına çelenk

Mut'ta incirin sezonu 150 lirayla kapatması üreticinin yüzünü güldürdü

Mut'ta incirin sezonu 150 lirayla kapatması üreticinin yüzünü güldürdü Mut'ta incirin sezonu 150 lirayla kapatması üreticinin yüzünü güldürdü

ANKET

Sizce Mut'un öncelikle sorunları nelerdir




Tüm Anketler

Festivallerin yanlışları26 Ekim 2025


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi